NOSHA
з 8.00 до 22.00
щодня
UA RU
Головна Блог 17 лайфхаків для швидкого переїзду без проблем

17 лайфхаків для швидкого переїзду без проблем

17 лайфхаків для швидкого переїзду без проблем

Дуже багато людей недарма так негативно і насторожено ставляться до переїзду. Воно й зрозуміло, адже збір, пакування, перевезення речей та меблів не тільки вимагають титанічних зусиль, а й тягнуть за собою грошові та часові витрати. А у багатьох досі виникають такі асоціації, як дивні хамовиті вантажники, втрачене майно та, звичайно, нерви та стрес. Тому переїзд – завдання не з простих. Рано чи пізно з ним стикається кожен з нас. Зібрати всі меблі, предмети інтер’єру, техніку й одяг, запакувати, занурити все і доставити на нове місце – зовсім не дивно, що більшість людей після цих думок відкладає свій квартирний, дачний, офісний або складський переїзд якомога довше.

Для команди професіоналів цей процес не становить жодних труднощів, проте є і свої хитрощі та нюанси при підготовці, якими ми готові поділитися.

Прості лайфхаки, щоб уникнути стресу при переїзді

Як же все-таки правильно організувати перевезення вантажів, з чого починати? Щоб переїзд не псував картину радісного новосілля, варто поставитися до нього грамотно і серйозно. Ось деякі поради:

  1. Планування – це запорука успішного і швидкого переїзду. Як тільки визначилися з датою, відразу приступайте до етапу планування. Складіть для себе список речей, меблів та іншого майна, які будуть транспортовані, продумайте план переїзду максимально точно, списком або замальовкою на папері – як вам зручно. Так ви будете розуміти, що і де буде знаходитися в новому приміщенні.
  2. Умовно поділіть все на категорії. Наприклад, меблі та декоративні предмети визначте в першу категорію. Побутові прилади – в другу. У третю внесіть посуд та інші крихкі предмети.
  3. Коробки. Запасіться величезним їх кількістю, краще різного розміру. Також широкий скотч стане вашим незамінним другом на цей період. Стануть в нагоді навіть щільні пакети для сміття, різноманітні «картаті» та інші сумки.
  4. Запасіться пакувальною плівкою або тканиною для крихких предметів, та тих що б'ються.
  5. Якщо меблі негабаритна, а дверні отвори та сходи досить широкі, то можна обійтися без розбору її на дрібні деталі й перевозити в складеному вигляді. Не забувайте, що можна підписувати коробки по вмісту. Це допоможе вам по приїзду на нове місце легко знайти потрібне.
  6. Заздалегідь складіть план розміщення меблів і побутових приладів на новому місці. Це також скоротить час і не змусить вас надалі займатися перестановками.
  7. Пам’ятайте, що вага однієї коробки не повинен перевищувати 30 кг.
  8. Не змішуйте продукти харчування з побутовою хімією або одягом.
  9. Хорошим рішенням буде заздалегідь зібрати кілька коробок з позначкою «Відкрити в першу чергу»: в них будуть лежати найнеобхідніші речі, які можуть знадобитися відразу після в’їзду в нове місце. Це може бути набір посуду, особистих засобів гігієни, чиста постільна білизна, одяг і взуття на перші дні або ноутбук. Подумайте, без чого вам важко обійтися. Перевірте, щоб все необхідне було на місці.
  10. В процесі зборів ви можете виявити безліч предметів і речей, якими кілька років не користувалися. Сміливо викидайте їх або продайте. В інтернеті чимало сайтів, де можна запропонувати все, що вам вже не знадобиться, або відгукнутися на конкретне прохання про допомогу, щоб не переплачувати за транспортування.
  11. Не плануйте перевезення вантажу у вечірній час. Пам’ятайте про дорожні пробки. Щоб уникнути зайвих фінансових витрат, краще переїжджати вранці або в вихідний день.
  12. Інструменти. Вони можуть знадобитися для установки пральної машини, навішування карниза, полки і т. Д.
  13. Якщо у вас є діти або домашні тварини, відправте їх кудись на момент переїзду.
  14. Всю техніку пакуйте в останню чергу.
  15. Легкозаймисті речовини, різні розчинники і лаки потрібно упакувати окремо від інших речей.
  16. Всі особливо цінні речі (коштовності, ювелірні вироби, гроші та документи) тримайте при собі. Це відноситься і до ліків.
  17. Якщо ви вирішили скористатися послугами транспортної компанії з вантажниками, турбуватися нема про що. Професіонали компанії NOSHA знають свою роботу. Вони проведуть точний розрахунок і перевезуть ваше майно швидко і без втрати якості. Надійна і якісна упаковка нашої компанії гарантує безпеку і збереження майна при транспортуванні.
  • Наша компанія перевірила ці прості, на перший погляд, хитрощі часом і десятками тисяч перевезень. Якщо ви не бажаєте власними зусиллями організовувати свій переїзд, скористайтеся послугами професіоналів. Наші вантажники швидко і правильно зберуть все необхідне в встановлені терміни й якісно організують переїзд будь-якої складності за цілком адекватною вартістю. Ми самостійно підберемо відповідний транспорт в залежності від ваги та габаритів вантажу, а також складемо раціональний маршрут.
  • Дізнайся більше
    Дізнайся більше
    Як правильно організувати квартирний переїзд?
    Як правильно організувати квартирний переїзд?

    Як правильно організувати квартирний переїзд? Квартирний переїзд, навіть якщо він в межах рідного міста, завжди завдає чимало клопоту. І звичайно ж, кожному, хто зіткнувся з...

    17 лайфхаків для швидкого переїзду без проблем
    17 лайфхаків для швидкого переїзду без проблем

    17 лайфхаков для быстрого переезда без проблем Очень много людей неспроста так негативно и настороженно относятся к переезду. Оно и понятно, ведь сбор, упаковка, перевозка

    Переваги та особливості вантажного таксі
    Переваги та особливості вантажного таксі

    Переваги та особливості вантажного таксі Індустріальний розвиток створює нові види комфорту та нові проблеми. Наприклад, з появою продажів через інтернет кількість поштових доставок по автомагістралі

    Як правильно перевозити свіжі овочі та фрукти
    Як правильно перевозити свіжі овочі та фрукти

    Як правильно перевозити свіжі овочі та фрукти Гарним результатом при перевезенні овочів та фруктів вважають результат з найменшими втратами смакових та зовнішніх якостей продукту. Адже

    11 порад, як легко організувати будь-який переїзд
    11 порад, як легко організувати будь-який переїзд

    11 порад, як легко організувати будь-який переїзд У сучасному житті переїзд не є чимось дуже вже незвичайним. Щодня десятки тисяч сімей з’їжджаються і роз’їжджаються, покращують

    Організація перевезень свіжих овочів і фруктів
    Організація перевезень свіжих овочів і фруктів

    Організація перевезень свіжих овочів і фруктів Значний відсоток всіх перевезень припадає на транспортування свіжих овочів і фруктів. Чи не кожної компанії, що займається вантажоперевезеннями, можна

    Як розрахувати вартість вантажоперевезень
    Як розрахувати вартість вантажоперевезень

    Послуги вантажоперевезень - це окремий вид економіки України, як і будь-якої іншої країни. Транспортування вантажів здійснюється на багатьох видах транспорту, але особливо затребуваними є автомобільні вантажоперевезення. Важливим для тих, хто надає послуги і хто їх отримує, є питання, як розрахувати вартість вантажоперевезення.

    Вантажоперевезення в Україні: які потрібні документи та ліцензії
    Вантажоперевезення в Україні: які потрібні документи та ліцензії

    Автомобільні вантажоперевезення - особливо затребувана в Україні послуга. Її можуть надавати транспортні компанії та приватні вантажоперевізники. Але для цього недостатньо лише мати в розпорядженні транспортний засіб. Здійснення таких робіт виконується за певними правилами, регулюється законодавством.

    Вантажоперевезення майбутнього — безпілотні перевезення
    Вантажоперевезення майбутнього — безпілотні перевезення

    Коли люди замислюються про те, як виконати те, чи інше перевезення вантажу, вони стикаються з питаннями пошуку відповідного транспорту для здійснення транспортування. А якщо ми скажемо вам, що майбутнє не за горами, і зовсім скоро в наше життя увійдуть нові тенденції?

    Вантажне таксі VS Комплексні вантажоперевезення
    Вантажне таксі VS Комплексні вантажоперевезення

    У логістичної компанії NOSHA є безліч пропозицій, серед яких вам, як людині, яка бажає перевезти вантаж, будуть цікаві "Вантажне таксі", а також виконання певної послуги, але в комплексі, так би мовити "під ключ". Давайте ж детальніше розберемося, в яких випадках зручніше користуватися вантажним таксі, а коли варто повністю довірити процес компанії.

    Головні "вороги" людини при переїзді
    Головні "вороги" людини при переїзді

    Переїзд — справа досить нелегка, трудомістка та "нервова". Тому, давайте детальніше поговоримо про головні труднощі та "ворогів" людини, яка має намір здійснити переїзд, і про те, як з цими "ворогами" боротися.

    Як підготуватися до перевезень в зимову пору року?
    Як підготуватися до перевезень в зимову пору року?

    Вантажоперевезення — це складна логістична операція, що вимагає залучення професіоналів-вантажників, високотехнологічного обладнання, техніки та багато чого іншого, в залежності від специфіки вантажу, що перевозиться. Але, ще складніше цей процес стає тоді, коли перевезення здійснюється в зимову пору року.

    Підбір вантажного авто для перевезення вашого майна
    Підбір вантажного авто для перевезення вашого майна

    Пошук транспорту, здатного перевезти той чи інший вантаж — це справа не з легких, не дивлячись на пропоновану різноманітність приватних та комерційних пропозицій на ринку вантажоперевезень. На що ж варто звертати увагу при виборі вантажного авто для перевезення?

    Переїзд — як підготувати приміщення?
    Переїзд — як підготувати приміщення?

    Замислюючись про переїзд в нову квартиру, де тільки закінчили робити сучасний ремонт, потрібно врахувати безліч супутніх процесу факторів. А багато людей помилково вважають, що організація переїзду — це просто і легко. Крім основного процесу переїзду, необхідно сконцентрувати увагу і на підготовці приміщення, яке стане завершальною крапкою всієї процедури.

    Правильне та продумане перевезення акваріумів
    Правильне та продумане перевезення акваріумів

    Якщо ви великий любитель всіляких декоративних акваріумних рибок, то у вас вдома безумовно є акваріум, і можливо навіть не один. І як справжній цінитель своїх маленьких підопічних, ви напевно зробили все можливе, щоб як слід облаштувати їм приватне житло. Однак, ви повинні бути інформовані не тільки про те, як облаштовувати акваріум, але і про те, як при необхідності його перевезти.

    Перевезення холодильника: чого ви не знали
    Перевезення холодильника: чого ви не знали

    Перевезення холодильника, будь то нового або вже наявного — процедура досить складна, і вимагає великої уваги та компетенції у вирішенні таких питань. Варто відразу зазначити, що транспортування такого вантажу необхідно виконувати строго по вказівкам виробників, щоб працездатність холодильника залишилася на тому ж рівні.

    Перевезення скла
    Перевезення скла

    Однією з найскладніших процедур перевезення сміливо можна вважати транспортування скла. Обумовлено це тим, що скло — один з найбільш крихких вантажів, який може знадобитися перевезти людині. У такій ситуації вкрай необхідно звертатися до фахівців транспортної компанії, такої як NOSHA, щоб убезпечити себе та в цілості перевезти вантаж. Професійні вантажники впораються з таким завданням найкраще.

    Перевезення піаніно: принципи та рекомендації
    Перевезення піаніно: принципи та рекомендації

    Такий музичний інструмент, як фортепіано, є одним з найскладніших в переміщенні, оскільки є одночасно важким, габаритним, але і крихким. Справність його подальшої роботи залежить від цілісності конструкції та відсутність внутрішніх пошкоджень після перевезення. Тому, транспортуванням займатися потрібно дуже обережно.

    Перевезення автомобіля 2021
    Перевезення автомобіля 2021

    Автомобіль — це великі транспортні можливості, зручність та комфорт. При наявності власного авто, ви можете подорожувати на близькі й далекі відстані без проблем, швидко доїжджати на роботу та різні заходи, виїжджати коли та куди заманеться. Очевидно, що і ринок авто досить великий, і дає можливість широкого вибору для покупки по всій країні. Саме на цьому етапі варто задуматися про правильне, зручне, а головне — вигідне транспортування автомобіля.

    Перевезення пральної машини
    Перевезення пральної машини

    Вперше перевезення пральної машини зазвичай здійснюється в момент її придбання. Але турбуватися за безпеку майна в цьому випадку не доводиться — при купівлі та доставці побутова техніка завжди надійно упакована, тому їй не страшні ніякі пошкодження в процесі перевезення.

    Звичайно ж, при самостійному перевезенні пральної машини, що була у використанні, все йде набагато складніше, так як забезпечувати її збереження та безпечне перевезення доведеться вам.